Blixten

Det här med "Bilar" och bilarfigurer har accelererat igen efter att vi hade besök av familjen Almgren-Petersén. Lilla Jens odlar ju också ett stort intresse för Blixten och Bärgarn och Kylarköping m.m. Så igår vid maten frågade Viggo om vi ska åka och hälsa på Blixten i sommar. (Vi ska ju till Astrid Lindgrens Värld i sommar men det är liksom lite oklart vilka som egentligen bor där). Martin spelade med och berättade att Blixten bor ju i USA. Jodå det var Viggo med på, i USA i Kylarköping. Sen började de prata om vilka Viggo skulle leka med i Kylarköping (Blixten och Bärgarn). Sen kom de in på vart de skulle bo när de hälsade på. Sally (Blixtens tjej) äger ju "Mysiga konen motel", där kan vi ju vi ju bo tyckte Martin. Fast där fick han snabbt mothugg "Men pappa, det finns ju inga sängar där!". Känns som om vi tittat lite mycket på "Bilar" på sistone när han börjar tänka så såna detaljer..:)


När Viggo står bakom kameran


Idag

Dagen i bilder! Viggo har varit hemma från dagis idag, ännu en omgång med hosta och grönsnor. Alva fortsätter att ta sig runt som en krypande blixt här hemma. Fast nu har hon också lärt sig att gå med läragåvagnen. Snacka om lycklig unge! Fram till att det tar stopp mot en vägg dvs. Då är det superfrustrerad unge som gäller.


Fredagsmys

Viggo har börjat vara med mig och Martin och fredagsmysa på fredags kvällarna. Eftersom han oftast är trött efter dagisveckan på fredagarna så brukar han sova middag på fredagar och är således pigg på kvällen. Mysig är det!


Det händer en del med den lilla

Det händer en del med den lilla här hemma! Igår hade vi sandlådepremiär. Nappen fick strategiskt sitta i då Alva annars är som en liten dammsugare. Allt, verkligen allt ska stoppas i munnen. Hon har även börjat öva sig lite med läragåvagnen. Rakt fram går jättebra, svängar, inte så jättebra. För övrigt inviger lillskruttan nysydd klänning dagen till ära. Design á la mamma.

https://cdn3.cdnme.se/1695889/7-3/pic_516db1809606ee44b84d4c1a.jpg" class="image">


När brorsan är på dagis...


Vad vi gjort idag


RSS 2.0