Måndag

Idag har vi en regnig måndag. Det verkligen öser ner stundvis, tråkigt, men vi ska nog göra det bästa av det. Som tur är har ju Linn och Johan återvänt till Götet. De kom i fredagskväll tillsammans med Johans föräldrar. Johans pappa har fixat och målat hemma hos dem under helgen så nu kan de med stoltsera med vita, fina dörrar och lister. Snyggt! Vi fick ju våra omlackerade dörrar förra veckan och himlans vad bra det blev! Vart en helt annan lägenhet och det sista av 70-talet försvann från vårt hem! I fredags kom även kökluckorna tillbaka och även det vart himla bra. Nu återstår bara att skruva fast alla handtag och det visade sig att det inte var gjort i en handvändning. Vi har tydligen extra tjocka köksluckor så vi måste försöka köpa nya skruvar till handtagen. Sen att skruvarna vi måste ha har visat sig ha en udda dimension är en annan historia... Jag kan säga så mycket att vi i helgen varit till fyra olika tänkbara "skruvställen" utan resultat, suck!

I lördags var vi in till stan en sväng och tittade lite i affärer (och besökte ett skruvställe) tillsammans med Linn, Johan och Kerstin. Köpte inget dock. Viggo var med i vagnen när vi var i stan och han var så tålmodig. Jag och Martin var alldeles förvånade över att han inte protesterade mer trots att han var trött och lite hungrig, han är fantastik vår lille kille! På kvällen åt vi gemensam middag hemma hos oss, väldigt gott och trevligt! Viggo var i högform i stort sett hela kvällen och charma de alla med sina leenden och sitt prat.

Vad händer mer med Viggo då? Ja, vi övar oss på att krypa. Det går så där kan jag meddela. Igår slängde jag ut några majskrokar, som ett litet bete, på golvet som jag tänkte att han kunde åla efter. Men tydligen har den lilla kotten inte kommit på hur man tar sig framåt än, men bakåt gick det! Helst av allt ska han ju gå och springa att ligga där och åla är liksom ingen större hit. Nu har han kommit på hur man går framåt om man håller i honom och det är bland det roligaste han vet.

Pappa och Viggo söndagsslappar lite i soffan.

Krypövning i soffan, det vart ju så där lyckat!
 
Man måste ju vila sig lite emellan försöken.

Fast det är ju roligast att springa, allra helst efter fotbollen!

Kommentarer
Postat av: Viggos momor

Goding!!!!!Puss

2010-08-18 @ 06:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0