Tisdag

Tisdag i Mölndal. Idag får vi besök av Josephine och Elise igen, mysigt! Igår träffade vi Tove och Ellen och deras mammor för promenad och lunch. Väldigt trevligt då det var över en månad sen vi sågs senast. Jennie och Ellen träffade vi i och för sig i fredags med Johanna och Tove var det längre sen vi såg. Oj, vad de små liven har växt på bara en månad. Det blir ju lite mer markant då man träffar andra barn man tänker ju inte på att Viggo har växt lika mycket. Vi tog iallafall en långopromenad i det vackra vädret, det hade lovats regn på nyheterna men vi hade sol och varmt, skönt! Efter promenaden följde vi med upp till Johanna och Tove och lekte och blev bjudna på lunch. Väldigt trevligt och jag tror att barnen uppskattade det med. De satt iallafall väldigt nöjda på lekfilten och grejade med Toves leksaker.

På kvällen åkte vi till Alingsås på kalas. Det var Martins morfar Pelle och tillika Viggos gammelmorfar som fyllde 80 år. Vi uppvaktade med presentkort samt inramat foto på Viggo, vilket jag tror vart väldigt uppskattat för det åkte fram på hedersplats på bordet direkt. Vi vart även bjudna på buffé samt kaffe och tårta, trevligt. Vi stannade dock inte så länge då den lilla kotten vägrat sova något i bilen upp (undantaget 5 minuter strax innan vi svängde in i Alingsås). Så vi hade en trött bebis med oss fast han var ganska nöjd ändå. Han gillar ju att gå på kalas den lilla kotten.

I helgen ska vi umgås med mormor och morfar som kommer ner. Vi längtar så! Redan på torsdag checkar de in hos oss, det ska bli så mysigt! De ska hjälpa Linn och Johan lite med renoveringen så en extra dag kan nog behövas + att vi får en extra dag tillsammans! Det är bara att hoppas att vi fått våra dörrar tills dess. Samtliga dörrar och köksluckor hemma hos oss befinner sig på omlackering. Detta inkluderar även toalettdörren så det gäller att inte vara blyg då man ska gå på toa. Vi har hängt upp ett lakan lite provisoriskt men det glipar ju lite ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0