Tittut och andra roligheter

Sorry för dålig uppdatering på sistone men det har varit full upp. I torsdags kom då äntligen mormor och morfar. Vi var till IKEA en sväng på torsdagen och inhandlade lite småsaker till Linns och Johans lägenhet. Mormor köpte sig även en byrå till hennes nya "walk-in-closet", lyxigt ska det vara! På torsdags kvällen åt vi god mat och bara umgicks. Viggo var lite avvaktande först när mormor och morfar kom men det släppte mer och mer under kvällen. På fredagen började morfar att snickra hos Linn och Johan. Jag, mormor och Viggo åkte in till stan och gick och tittade på ostindiefararen Götheborg. Den ligger för tillfället uppankrad inne i stan så "vanliga" människor kan få åka dit och titta. Fast vi kom på att det där med att segla gamla skutor nog inte var vår grej. Efter 10 minuter inne i kajutan kände både jag och mamma en liten släng av sjösjuka.

Fredag kväll spelade vi spel och åt god mat (igen). Mormor och morfar passade även på att ta med sig Viggo ut på promenad i vagnen under eftermiddagen. På lördagen satte vi oss i bilen och åkte ut till farmor och farfar på Brattön. Vi hade en underbar dag som inkluderade båttur till Marstrand, god lunch på verandan och en massa andra trevligheter. På kvällen var det dags för kräftskiva. Åh, vad gott det var! Det hade inte snålats på läckerheterna och vi var proppmätta i slutet på kvällen. Allihopa stannade sen över natten där ute, väldigt trevlig dag!

Igår och idag har vi inte så mycket för oss, Viggo och jag. Han tycker att hans mamma är ganska tråkig när hon bloggar. Fast just nu står han framför TV:n och diggar med till "Mama Mia" skivan. Den senaste veckan har Viggo börjat visa mer och mer humor. Tittut är även en stor favorit här hemma som leks ganska ofta. Han sätter upp armarna framför ögonen och sen när han tar ner dem ska man säga "tittut" och då är det så roligt! Även att stå bakom en vägg och kika fram är roligt! Igår skrattade han även så han nästan kiknade då jag satte en leksakshink på hans huvud. Vilken tokig mamma han har! 

Kommentarer
Postat av: Viggos mormor

Tack för en jättehärlig helg! Så mycket vi hann med. Så fort det går med Viggos utveckling, det var ju stor skillnad sedan sist vi sågs. Han blir bara mer och mer go!!! Puss

2010-08-10 @ 18:58:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0