BFF

Helgen har som vanligt bjudit på en del besök. Martins kompis Patrik var här på förmiddagsfika i lördags innan vi packade in oss i bilen för att besöka lilla Elise och hennes mamma, tyvärr fick hennes pappa lov att jobba så honom fick vi inte träffa. Elise var en riktig liten tjej, liten och nätt och väldigt snäll, hon sa inte många knyst då vi var där. Det var väldigt trevligt att träffa båda två. Finns nog potential att Viggo och Elise blir BFF (Best Friends Forever). ;) På vägen hem svängde vi förbi McDonalds, det var ju lördag och då får man synda lite! När vi kom hem så dröjde det inte länge förrän farmor och farfar kom förbi. De hade varit på Brattön och passade på att svänga förbi oss innan de åkte hem. Tror att Viggo tyckte det var kul att de kom, han kunde både le och skratta åt farmor och farfar. På kvällen fick vi äntligen slappa i soffan till Melodifestivalen efter en hektisk dag.

Söndagförmiddagen bjöd på ytterligare besök. Min moster Gerd som var i stan för att hjälpa kusin Martin att flytta passade på att komma förbi och känna lite på godingen. Och vi passade på att ställa 1000 frågor om renoveringen av vår lägenhet, man får ju passa på då man har en arkitekt på besök! Mysigt att de kom förbi då det var ett tag sen vi sågs. Viggo fick en röd superfräck Gant tröja i present, tack! Ett besök på Ica stod också på söndagens agenda, Viggo sov sig igenom hela handlingen vilket var skönt men det gjorde inte att vi kände oss mindre stressade. Inte så roligt att ha en ledsen bebis inne på Ica men det gick ju bra som tur var! Resten av söndagen tog vi det bara lugnt, pappa passade på att testa bärselen och det tyckte Viggo var jättekul!Testar bärselen!Viggo och Elise

Idag har var varit på BVC igen, nu väger Viggo 5100 gram och är 55,5 cm lång. Han växer så det knakar och fick guldstjärna i kanten av Ella, vår BVC sköterska!






Kommentarer
Postat av: Gammelmoster Gerd

Tack själva, det var urmysigt att äntligen få se och hålla den lille prinsen.

2010-02-15 @ 15:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0