Innedag

Idag har vi innedag här igen. Igår va vi en sväng till affären med vagnen och jag hade planer på att gå en liten längre promenad efter det, men tyvärr var det bara att glömma. Snöröjning av trottoarer och cykelvägar är tydligen något som inte existerar här, fick slita mig genom snövallar med vagnen och inte ser det bättre ut idag! Vi får hoppas att det töar bort lite under dagen så vi kan komma ut, det blir ju lite tråkigt i längden att bara sitta inne.

Annars har vi inte gjort så mycket. Viggos farmor och farfar var här i tisdags och myste med prinsen. Denna gången var han också vaken under besöket, de andra gångerna har de lyckats tajma in Viggos sovstund. Farfar fick ta hand om Viggo då han var lite trött och gnällig, det tror jag båda tyckte var mysigt! I morgon kommer Viggos mormor hit och stannar över helgen, ska bli väldigt mysigt!

Nu börjar vi också skönja lite rutiner med Viggo, det är verkligen skönt då man kan planera dagen på ett annat sätt än innan. Han vaknar vanligen mellan 7.30-8.30, är vaken ca. 2 timmar innan han sover middag i ca. 2-3 timmar. Sedan är han vaken i 2-3 timmar igen och sover lika länge sen igen, detta mönster håller i sig hela dagen. Han somnar för natten runt kl. 21-22, samtidigt som vi lägger oss. Den senaste veckan har han sovit ca. 5 timmar i sträck innan han vaknar första gången och vill ha mat. Men vi får väl se hur länge dessa rutiner håller i sig..! =)

Viggo och farfarm myser



Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej! Va roligt att läsa din blogg. Maja tipsade mig:-) kram Caroline Borg

2010-02-04 @ 15:54:58
URL: http://claracaroline.blogg.se/
Postat av: Morfar

Hej! Va trevligt det ser ut. En stolt farfar och en nöjd Viggo. Kan en bebis ha det bättre?

2010-02-04 @ 20:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0