Lisebergsbebis

Lisebergsbebis = bebis som bara är lugn och tyst då denne vaggas i stora, häftiga och gärna svingande rörelser.

Denna typ av bebis (lånat uttryck från fam Norin, då Amelia oxå tillhör denna kategori) hade vi hemma hos oss igår kväll. Bara mamman dög och det skulle "svingas" bebis för hela slanten. Jobbigt, men då vi svingat oss igenom hela "I en annan del av Köping" somnade den lilla våghalsen en stund så mamman fick vila armen. Sen vaknade han igen (såklart!) och var superpigg precis när jag och Martin skulle somna, så det var bara att vyssja och vagga och stoppa i napp i någon halvtimme till innan den lilla skrutten förstod att det var natt.  Som Martin sa "ja, han skulle ju knappast reagera om man satte honom i Balder just nu".

Tidigare på dagen hade vi besök från Falköping, Martins kompis Marcus och hans Johanna var här och tittade på Viggo och övade sig lite inför deras bebis ankomst i mars. Då får Viggo ytterligare en kompis! Sen sov familjen middag och myste lite i soffan innan Lisebergsbebisen äntrade scenen.

Idag har jag och Viggo varit på BVC igen. Den lille kotten väger nu 4600 gram och är 54 cm lång, så nu har han gått upp 900 gram sedan han föddes och växt 4 cm. Att han växt märker vi på kläderna, hans bodysar i stl 50 börjar bli lite korta i armarna och hans pyjamasar i stl 50 är verkligen på gränsen. Därför var jag och Viggo in på Lindex innan vi gick hem och köpte en ny pyjamas i stl 56, den hade lejon på fötterna så nu får vi akta oss! ;)
Sen har vi inte gjort mycket mer idag, jag har stortvättning idag då tvättkorgen var överfull (igen!). Det är inte klokt hur mycket mer vi tvättar nu än innan Viggo, hur kan en sån liten smutsa ner så mycket på så kort tid?!

Pappa och Viggo myser framför tv:n.

Kommentarer
Postat av: Viggos mormor

Vilken härlig bild! Mys med pappa...Snart blir det mys med mormor. Fåse hur mysigt han tycker det är...Kram

2010-02-02 @ 14:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0