Onsdag

På dagens agenda står inte mycket annat än lite småfix här hemma. Har bl.a. beställt svartvita förstoringar på Viggo som ska ramas in och sättas upp i sovrummet. Någon promenad blir det inte förrän pappan kommer hem från jobbet, han är så avundsjuk på oss som kan gå ut och gå med vagnen så idag fick vi vänta tills han kommer hem så han också får köra lite vagn. Skönt för mig också att få lite sällskap!

Igår var vi till Guldheden och hälsade på Amelia och hennes mamma Johanna. Jag och Viggo tog bilen själva för första gången, det gick väldigt bra förutom att ena vindrutetorkaren slutade fungera. Jag blir så trött, det är alltid NÅT med den där bilen! Men som tur är så är det inte mer än 10 minuter med bil till Guldheden så det gick bra ändå. Hemma hos fam. Norin bjöds det på god sopplunch, långpromenad och massa prat om allt mellan himmel och jord, väldigt trevlig dag tyckte både jag och Viggo! Det är så skönt att hälsa på andra som också har små kottar, då gör det inget om man glömt något eller om de är lite trötta och gnälliga. Jag råkade t.ex. glömma nappen i bilen och då var Amelia snäll att låna ut en av sina nappar till Viggo (efter att den kokats då). Att den sen var rosa och lila var inget Viggo refekterade över mer än att en tant i hissen sen frågade hur gammal den lilla flickan var! Ja, det är ju inte lätt när allt man ser är en mössa och en stor napp. På kvällen mystes det i soffan och även mamman (men undantag för några powernaps) lyckades hålla sig vaken länge nog för att se Björn Ferry ta OS-guld!

Fick tips på BVC att lägga något för Viggos ögon när han ska sova middag. Viggo kan nämligen vara hur trött som helst men inte få ro att blunda och somna, så vi testade att lägga för något och det funkade hur bra som helst. Så nu myser vi med elefant gosefilten när Viggo är trött, det tycker han är väldigt mysigt eftersom den är så mjuk och det blir lite mörkt. Så nu ser Viggo ut så här när han sover middag.




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0