En av alla dom...

Nu har jag blivit en av alla dom... som bloggar. Men då livet med Viggo har ett väldigt stort intresse för andra än bara oss så tror jag detta är ett bra sätt att nå ut till alla dem, och då tänker jag främst på dem som bor lite mer uppe norr! Livet med Viggo ja, det har hittills flutit på väldigt bra. Visst är det en omställning större än vad man kunnat föreställa sig men å andra sidan är det oxå mer underbart än vad vi tänkt oss. Vi har en väldigt nöjd liten kille för det mesta utom på kvällen då han har en liten onöjd period innan han ska somna. Han älskar sin napp och suger ofta så hårt att det blir märken runt hans lilla mun, men den är ju så god!

ABBA är också något som går hem hos herr Sjörs, MammaMia skivan går varm här hemma då det den funkar som ett lugnande piller på herrn. Det bästa är att dansa till den tillsammans med mamma samtidigt som hon sjunger med. Pappa har försökt att få Viggo att gilla hans favoriter "Rage Against the Machine" och "Nirvana" men det bemöttes av ett illvrål så ABBA is the sh*t! 

 

Kommentarer
Postat av: Viggos mormor

Härligt med en blogg! Det blir ju lite som en dagbok om Viggo. Det gillar vi! Puss

2010-01-29 @ 11:06:19
Postat av: Ulle- Viggos extramoster

Kommer att följa er varenda dag! Bra initiativ, har ju själv släkten i norr så det var en god idé för framtida behov :-) KRAM U

2010-01-29 @ 11:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0