Kalas på övervåningen

Japp, halva lördagens kalas spenderades på övervåningen hos farmor och farfar. Det här med att vara på kalas var inte Viggos grej riktigt. Åka bil gick väldigt bra, Viggo var visserligen vaken nästan hela vägen till Alingsås och såg väldigt fundersam ut hela tiden men han skrek inte. Men sekunden vi svängde in på farmor och farfars gata visade herr Sjörs sitt missnöje och fortsatte så i ett antal timmar. Den lilla indianen skrek så han vart röd och alldeles svettig. Så mamma, pappa och Viggo hade kalas för sig själva på övervåningen. När han äntligen lyckats somna av utmattning tog farfar över som barnvakt en liten stund, då vaknade Viggo och vart helt hysterisk för att mamma eller pappa inte var där. När vi väl kom upp såg farfar lite svettig och olycklig ut men Viggo lyckades till slut somna om bredvid mamma. Sen fick mamma eller pappa ligga på en säng i pappas gamla pojkrum och läsa Kalle Anka med Viggo 1 cm från sig medan prinsen sov bort den värsta tröttheten. När den värsta tröttheten var borta kunde Viggo sen vara med en liten timme på kalaset. Det tyckte nog födelsedagsbarnet var roligt och självklart gammelmormor Lola och gammelmorfar Pelle och Bibbi (Viggos gammelfarmor Inga) då de fick tillfälle att hålla Viggo för första gången.  Ja han visade ju sig inte från sin bästa sida direkt den lilla prinsen.

Tidigare på dagen hade Viggo tjejbesök, tyvärr var han inte direkt intresserad utan sov bort större delen av besöket. Men å andra sidan var lilla Amelia inte heller så värst intresserad av killar så... =) Annat var det med deras mammor och pappor, de var väldigt intresserade av de små och jämförde de små på alla möjliga sätt!
Så nu hoppas jag och Viggo att vi får tillfälle att träffa Amelia och hennes mamma lite mer här fram i vår då vi både är hemma med våra små.

Kommentarer
Postat av: Maja

Men vilken fin mössa han har! Den måste han fått av någon som tycker mycket om honom :)

2010-02-03 @ 20:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0