Grattis Victoria!

Nu är rojalisten i mig framme igen, jag och Martin tittar på Victoriadagen från Öland. Trots att Victoria inte är där i egen hög person kan man ju alltid spana in Madeleines klänning eller Silvias håruppsättning...

Idag har vi haft en produktiv dag på Baazgatan. Vi började dagen med att åka till Slottskogen och ta en långpromenad. Man blir ju lite trött på sina vanliga promenadslingor efter ett tag. Viggo han passade på att ta en lång sovstund i vagnen under tiden vi promenerade. Sedan åkte vi hem och städade. Skönt att ha det gjort. På eftermiddagen kom höggravida, föräldralediga Ulle förbi på fika. Om drygt en månad kommer Viggos kompis att komma till världen om allt går som det ska. Det är så kul att de små kottarna blir födda samma år även om det kommer att vara stor skillnad på dem så här i början.

Innan Ulle kom fick vi även ett stor ryck och fixade ordning på balkongen. Det blev en hel del skurande och fixande. Martin, mannen med de förhoppningsvis gröna fingrarna, sådde lite dill i balkonglådan. Han hittade några gamla frön i verktygslådan (japp, exakt så städat har vi i verktygs-målar-tvätt-trädgårds-städskåpet..!), vi får väl se om det tar sig...

Imorgon kommer farmor och farfar och hjälper oss lägga in golv i arbetsrummet/Viggos blivande rum samt i sovrummet. Skönt att det äntligen blir av, jag är så trött på de där golvpaketen som ligger och skräpar!

Forsätter med lite bilder från de senaste veckorna.

Mamman var ut med sina tjejkompisar en kväll i Leksand.

Härliga dagar i sommarstugan!

Viggo tog sitt första utomhusbad och jo, han gillade det!



Viggo och Tiger, vilka kompisar!

Soliga dagar kräver solbrillor.

Viggo hänger med tjejerna i soffan under en fika.

Viggo och jag fixar inför dopet.

Viggo och Sixten, Viggo är lite nyfiken på Sixtens maskrosblad, sekunden efter bilden är tagen försökte Viggo också att ta sig ett smakprov av "delikatessen".

På Brattön relaxar man bäst med en god bok i solstolen!


Kommentarer
Postat av: Viggos mormor

Goaste goaste Viggo! När han skrattar i solstolen ser man dom små risgrynen.

2010-07-15 @ 21:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0