Liseberg och lediga dagar

I går var vi på Liseberg hela familjen. Som traditionen bjuder bör man ju åtminstone satsa några kronor på chokladhjulet. Inte för att vi nånsin vinner men man ska liksom göra det. Igår hade jag och Martin sammanlagt 30 kronor i mynt. Först satsade vi 20 kronor på marabouhjulet, inte ens i närheten av någon vinst! Sedan hade vi en tia kvar, bara för att "bli av med den" satsade vi på nummer 76 och 77 på tobleronehjulet. Och ta mig sjutton om hjulet inte stannade på nummer 77, stjärnvinst!!! 2 kg Toblerone! Bara att tacka och ta emot. På Liseberg åkte Viggo också sin första karusell, "Kaninresan". En liten stillsam historia på vattnet genom Lisebergskaninernas värld. Han verkade gillade det för han tittade sig storögt omkring hela tiden.  

Idag på förmiddagen har vi varit till Beijer Byggmaterial och köpt golvlister. Nu ska det sista bli klart i vårt hem hoppas vi. Efter trippen till Beijer åkte vi hem till lilla Elias och Jessica från föräldragruppen på fika. Vi skulle återlämna en av Elias tröjor som Viggo lånat och blev bjudna på fika. Mycket trevligt, det märks att Viggo och Elias har växt ytterligare lite sen de sågs sist för nu kunde de leka tillsammans. Även om det mest handlade om att ta ifrån varandra leksaker.

Imorgon sätter vi kosan upp mot Skövde för att träffa lilla Moa och lilla Jens och deras mammor och pappor. Jens mormor och morfar äger ett hus med pool utanför Skövde och det är där vi ska hänga imorgon. Vädret skulle bli väldigt bra så jag hoppas att det blir något dopp!


Vi var till Slottsskogen och tog en promenad.

Martin och Viggo på Liseberg.

Vi tittar på kaninerna på "Kaninresan".

Mamma och Viggo.

Pappa och Viggo.

Linslusen på Liseberg.

Stjärnvinsten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0