Slutspurt på semestern

Nu är vi inne i slutspurtenr av semestern. Visserligen fortsätter ju sommaren ändå men på måndag börjar Martin jobba igen, fast bara i två och en halv månad sen får han vara hemma igen. Nej, han har inte blivit arbetslös men jag har fått jobb!!! Fick tillbaka min gamla anställning på Zystems by Enfo, en tillsvidareanställning denna gång! Det känns så skönt att allt har löst sig till det bästa! Martin kommer att vara hemma på heltid fram till januari och sedan får vi se. Tanken är att Viggo inte ska börja på dagis förrän hösten 2011. Så efter jul får vi försöka sy ihop det så gott det går, går vi båda ner lite i tid så ska det nog lösa sig med lite hjälp från släkt och vänner.

Igår kom vi hem från Brattön. Egentligen skulle vi bara stannat en natt därute men så vart det ju så fint väder så vi kunde inte riktigt slita oss. Marcus, Johanna och Moa stannade tills i torsdags. Vi har haft jättetrevliga och mysiga dagar tillsammans. Marcus och Martin stack ut och fiskade i onsdags morse och drog upp tre bamsigar till makrillar. Dessa tillagade de sedan på kvällen, mums! Färskare kan det inte bli. I onsdags tog vi även bilarna till Marstrand en sväng. Mysigt som alltid att komma dit och självklart köpte vi den obligatoriska lunchen "fish and chips". Barnen har lekt en hel del med varandra och det har gått bra. Viggo vill ju gärna bita lite i Moa som jag nämnde förut så man kan inte lämna honom ensam en sekund. Viggo har även nu under semstern lärt sig sitta nästan helt själv. Han börjar få bra koll på balansen och sen har han kommit på att han kan stötta sig lite med händerna om det håller på att bära i väg åt något håll. Han är så duktig!

Inatt var andra natten han sov i sitt eget rum. Hittills har det gått bra även om mamman har tyckt att det varit lite jobbigt men, men... Det känns som att han sover bättre när han får sova ostört.

Idag har vi haft besök av herr och fru Hallner. De var i krokarna och passade på att kika in på en fika. Trevligt! De var bruna som två pepparkakor efter två veckors bröllopsresa till Samos. Viggo fick även en present, en liten La coste pikétröja, vilken liten tuffing han kommer att bli!


På väg till Brattön.

Grabbarna solar på altanen.

Viggo och Moa, de vet vad som gäller när kamerna kommer fram, LE stort!

I väntan på färjan till Marstrand.

Lunch på Marstrand.

Vi gjorde en vadderad, solsäker bebishörna på altanen. Viggo verkade gilla den iallafall.

Ny frisyr!

Kompisarna!

Familjen Nilsson-Berg.

Blir man trött kan man alltid luta sig lite mot pappas ben.

Skruttungen sover äntligen efter en timmes hoppande, dansande och sjungande (mamman, inte Viggo). När vi kom hem från Brattön var stört omöjligt att få honom att somna.

--------------------------------------------------------------------------------



Viggos nya rum/vårt arbetsrum.

Viggo provsitter sitt nya möblemang.
 
Pappa och Viggo provsitter.

Kommentarer
Postat av: maria n

Va snyggt det blev i viggos nya rum, verkligen smakfullt!!! STORT grattis igen emmy till nya/gamla

jobbet=) ha en skön helg

pusskram

2010-07-24 @ 16:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0