Skövdetripp och renovering

Igår satte vi kosan mot Skövde för att träffa lilla Jens och lilla Moa och deras mammor och pappor. Vi fick en mycket trevlig och mysig dag tillsammans. Vi fick träffa söta lilla Jens för första gången, hade nästan glömt att de var så pyttiga i början! Han var inte riktigt nöjd den lilla killen, det skreks en del. Men tacka för det när det kommer nya människor och ska klämma och känna. Viggo var en aning skeptisk till Jens. Han tittade lite besvärat på Jens och på oss när han skrek, ungefär som "Mamma, vad gör den där saken egentligen?". Moa däremot var en större hit hos herr Sjörs. Moa är ju lite större, hela 3,5 månad, och lite mer att leka med. De två små kottarna låg och kände lite på varandra på en filt. Viggo ville mer än gärna bita lite i Moa så man fick hänga med i svängarna.

Större delen av dagen spenderade vi Jens mormor och morfars hus med pool. Efter en mycket god middag med supergod efterrätt, Jens pappa Linus är en mästare på att laga mat, passade papporna på att bada. Tur att de fick leka av sig lite tillsammans. Vi mammor, iaf Moas mamma Johanna och jag, fick stå på land och dra barnvagn med trötta barn som vägrade att sova. En väldigt trevlig dag var det iallafall, det är så kul att se vilken skillnad det är på barnen trots att de är födda inom samma halvår.

Idag har vi avslutat större delen av renoveringen, vilket tipptopp hem vi har fått! Det enda vi har kvar nu är omlackering av köksluckorna men det ska vi inte göra själva som tur är! I samband med renoveringen passade vi ju även på att göra om arbetsrummet till ett kombinerat Viggo-rum/arbetsrum. Vad bra det blev! Vi är fantastiskt nöjda!

Imorgon sätter vi ut kosan ut mot Brattön igen tillsammans med familjen Nilsson-Berg dvs. Marcus, Johanna och Moa. Ska bli väldigt trevligt!


Papporna och Viggo grillar.

På altanen hos Jens mormor och morfar, nice!

Grillmästarna.

Pappa Marcus och Moa.

I väntan på mat.

En ledsen Jens med mamma Lisa.



Viggo och Moa grejar lite på filten.

Sockersöta lilla Moa!

Pappa Martin och Viggo, pappa Linus och Jens, pappa Marcus och Moa.

Lilla, lilla Jens och Viggo.

--------------------------------------------------------------------------------


En spegel och bobbycaren, kan man vara lyckligare?!

När man är i renoveringstagen sätter man barnet i en låda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0