Ta mej sjutton om de inte var bättre än Daniel och Victoria!

Pratar så klart om helgens bröllop mellan Ida och Björn. Vad lyckat det blev! Vigseln speglade verkligen dem som par. Björn sjöng "Utan dina andetag" och spelade gitarr till, då grät nog de flesta. Martin och Idas syster Ronja läste bibeltexterrna och en kompis till dem sjöng "För kärleks skull". Som utgångsmarch hade de Winnerbäcks "För dig", verkligen Ida och Björn! Kvällen ombord på restauringbåten Marieholm vart otroligt lyckad. Idas pappa var toastmaster och gjorde det bra. Martin höll ett uppskattat tal till sin bror, många skratt blev det då han skulle berätta "sanningen" om sin bror för hans nyblivna fru. God mat bjöds det på och stämmningen var på topp hela kvällen. Till och med Martins farmor Inga, 83 år, var upp och röjde på dansgolvet framåt småtimmarna.

Viggo spenderade kvällen tillsammans med sin mormor och morfar. De hade tittat på det kungliga bröllopet och myst. Viggo hade varit i toppform och visat alla sina tricks innan läggdags. I  kyrkan uppförde han sig näst intill exemplariskt. Han fick sitta med mormor och morfar längst bak ifall det skulle bli allt för tråkigt. De enda gångerna han hördes var då Martin läste bibeltexten (han kände väl igen sin pappas röst antar jag) och under psalmerna. Enda "missödet" var att han råkade riva ut "Den blomster tid nu kommer" ur mormors psalmbok..! Aja, det är väl sånt som händer, det går ju så fort ibland med de här små!

Igår fick Viggo en liten killkompis! Linus och Lisa i Skövde fick efter lång väntan äntligen en liten Jens. Vi vart extra glada då det kom en liten kille. Hittills har våra vänner enbart fått flickor så det var på tiden att det kom en kille också!


Brudparet

Viggo var med utanför kyrkan, här med Martins farmor.

Farmor och farfar var festfina!

Bröllopstårtan skärs upp.

Martin och mormor Lola hade trevligt...

...liksom morfar Pelle och farmor Inga.
 
Brudparet dansar bröllopsvalsen.

-------------------------------------------------------------------------------

 


Jag och Viggo hittade ett paketsnöre i fredags. Detta underhöll vi oss med i stort sett hela dagen! Tänk att snören kan vara så roliga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0