Studiebesök

Igår hade vi den stora "visa-upp-Viggo-på-jobbet" dagen. Först var till Q-Matic och visade upp den lilla kotten för Martins kollegor. Sedan tog jag och Viggo bilen och hälsade på mina kollegor på Zystems. Viggo var en aning fundersam över att vara på ett nytt ställe och var inte helt nöjd. Viggo som i vanliga fall inte är speciellt blyg för andra människor var väldigt blyg och ville inte sitta hos någon annan än mamma. Precis innan vi åkte blev han även lite lätt hysterisk. Men det är tur att de allra flesta har små barn hemma så det var ingen som höjde speciellt mycket på ögonbrynen. Det skulle väl vara singelkillarna på jobbet då... ;)

På vägen hem stannade jag och Viggo på Ica och handlade lite fredagsmys mat. Vi lyxade till det med färska räkor och godis, mums! På kvällen kom moster Linn förbi med två av sina tjejkompisar för inspektion av den lille. Moster Linn hade även med sig en liten present. En liten skylt till barnvagnen som det står "Viggo" på. Så nu råder det ingen tvekan om vem som åker i vagnen! Tack Linn!

Lördagmorgonen bjöd på SOVMORGON för mamman. Även om den inte blev så lång (8.35) så var den ack så skön! Viggo ville gärna upp och skrutta 6.50 idag så han och Pappa fick gå upp själva. Men det är inte klokt vad känsliga de små liven är. Viggo brukar ju som sagt gärna vara uppe någon timme innan han vill sova igen. Idag försökte Martin få honom att somna i soffan men det gick inte. I vanliga fall brukar han sova i sängen efter frukost och mycket riktigt så fort vi kom till sängen hade vi en kille som somnade som en stock. Så det gäller att inte från gå några rutiner! På förmiddagen tog jag bilen en sväng till Frölunda Torg, Martin fyller ju år nästa vecka så presenter fick lov att inhandlas. Sen kunde jag ju inte låta bli att handla nåt till Viggo med. Idag fick han en mörkblå pikétröja från H&M. Det var väldigt lyxigt att få åka iväg själv och bara ha sig själv att koncentrera sig på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0