Söndagsfika i Haga

I dag har vi varit in till Haga och fikat med Linus och Lisa. Linus och Lisa, som ska bli föräldrar till Viggos kompis i sommar, var i stan för att gå på Kent i Lisebergshallen i kväll. Det var Viggos premiärtur både till stan och på fik. Det gick hur bra som helst. Han är ju av en nyfiken natur vår lille kille så mycket av tiden gick till att se sig omkring och lyssna på alla nya ljud. Kaffemaskinen lät ju speciellt roligt tyckte Viggo som lyssnade väldigt noga varje gång cafépersonalen gjorde en latte. Så mamma och pappa kunde utan problem njuta av sitt kaffe och sina mackor, skönt! Efter att vi sagt hejdå till Linus och Lisa åkte vi och hämtade upp Johan för att sedan fortsätta till Ica. Söndag är ju lika med veckohandling. Som vanligt gick handlingen utan problem för det finns ju så mycket roligt att titta på på Ica tycker Viggo.

Igår gjorde vi inget speciellt. Pappa och Viggo var själva ett par timmar på förmiddagen då jag var och uträttade lite hemliga ärenden. Har ju två tjejer som fyllt/fyller 27 och ska ha fest nästa lördag när vi är hemma i Dalarna... Resten av dagen myste vi hemma. Pappan passade på att jobba lite inför Saudiarabien trippen medan jag och Viggo lekte och sov lite middag.

I fredags tog jag och Viggo bilen till Kortedala för att spendera dagen tillsammans med lilla Elise och Josephine. Emina kom också och umgicks med oss medan lilla Alen var på dagis. Av fam. Avdispahic fick Viggo en body, matchade byxor och en leksak med en bjällra i. Väldigt rolig att titta på då man ligger på skötbordet tycker Viggo som blir helt tyst då man bjällrar med den framför honom. I övrigt var dagen väldigt trevlig, Josephine gjorde världens godaste sallad till lunch och så blev det självklart väldigt mycket barnprat. Det blir ju så med de små och när de dessutom är ganska precis lika gamla... Tror att Emina vart lite sugen på nr 2, Alen är ju 1,5 år nu.


En nyfiken kille på café i Haga


Martin, Linus och Viggo i Haga


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0