Spahelg med världens snällaste bebis!

Helgen som varit har varit underbart skön! I fredags kom mamma, pappa/mormor, morfar och Daniel ner vid 14-tiden. Vi åt lunch innan de åkte till Simon för att hjälpa honom att städa ur sin andra handslägenhet i Majorna. Simon åker nämligen på en tre månaders tripp till Thailand och Australien imorgon. Planen är att han sedan förhoppningsvis ska flytta tillbaka till Göteborg till hösten, då är det plugg på Chalmers som gäller. 

Fredagskvällen spenderades hemma hos oss. Medan jag följde med  Linn, Johan och Daniel och handlade ingredieser till tacos fick Viggo stanna hemma med pappa. När vi varit borta i en halvtimme ringer Martin till mig och då är det full kalabalik hemma. Viggo skriker för full hals och är totalt otröstlig. Även då han fått mat precis innan jag åkte var han jättehungrig. Det är bara att panikhandla det sista och lägga gasen i botten hem för att trösta. Och mycket riktigt när vi kommer hem har vi en Viggo som gråter stora tårar och det tar en stund att lugna honom så pass att han kan äta, plutten!

Lördag morgon hade jag och Martin preppat nappflaska och barnvakt så att vi skulle kunna ta sovmorgon. Mycket riktigt vaknar Viggo punktligt 7.15, han får lite mat innan han får mysa med mormor och morfar. Jag och Martin går in och lägger oss igen för att verkligen sova ut. Men icke, inte en blund får någon av oss i ögonen hur mycket vi än vrider och vänder på oss. Det är ju typiskt att man ska vara superpigg då man äntligen får sova!

Vid 15-tiden checkade vi sedan in på Sankt Jörgens Spa på Hisingen här i Göteborg. Superfräscht ställe som vi var till förra vintern då mormor Iris fyllde 75 år. Jag och Martin fick gå till spat några timmar medan Viggo myste med mormor. Det gick hur bra som helst! På kvällen var det tre rätters middag. Jag var lite orolig hur det skulle gå att ha med Viggo i restaurangen, man vill ju inte störa de övriga gästerna. Men vi hade en exemplarisk liten kille med oss, inte ett ljud under hela middagen, helt otroligt! Han fick lite mat och sen sov han en stund. Sedan låg han bara i vagnen och tittade sig omkring och pratade lite för sig själv. Och vilken mat vi fick! Himmelsk!
Kvällen avslutades med en drink i loungen. I loungen satt en tjej och spelade lite piano och sjöng som lite lågmäld underhållning. Och Viggo som var vaken trots att klockan var efter 22, låg i Martins knä och sjöng med och stortrivdes. Till natten sov sedan kotten 6,5 timmar, det är det längsta han nånsin sovit. Snacka om snäll bebis! Jag och Martin kände oss verkligen lyxigt bortskämda, både med spa och med sömn.

Så helgen kan sammanfattas med att det här med att bo på  fina hotell tillsammans med den stora familjen Sjörs, det är verkligen Viggos grej! Och tack mormor och morfar för att ni bjöd oss på en sån fantastisk helg!
Viggo på hotellViggo och mammaViggo och mormor


Kommentarer
Postat av: maria n

Va underbart det låter, vilket familjemys=)kramar

2010-03-01 @ 16:52:56
Postat av: Viggos mormor

Tack själva för en underbar helg! Härligt att få rå om er allihop! Den minsta lilla prinsen var ju helt fantastisk. Han njöt nog lika mycket som vi. Den här helgen är ett smultron på mitt smultronstrå i livet!

2010-03-01 @ 17:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0