4 månader!

Igår "fyllde" Viggo fyra månader! Det är inte klokt vad fort tiden har gått, det känns som det var förra veckan vi kom hem från BB. Fast å andra sidan känns det väldigt längesen han föddes med. Vi har ju ingen liten nyfödd bebis här hemma längre, nu har vi ju en liten nyfiken kille som gärna undersöker det mesta och pratar och pratar med sina föräldrar. Han håller verkligen på att bli en egen liten personlighet vår Viggo. 

Igår var på Babyrytmik igen. Det var tredje gången vi var där och Viggo verkar uppskatta det mer och mer. Igår fick vi till och med lite kontakt, jag och Viggo. Tidigare har de andra mammorna varit mycket intressantare. Fast för det mesta tittade han på Elias mamma och Elias tittade på mig så det gick liksom jämt ut! Efter Babyrytmiken gick vi till centrum och"Mölndals Baby och Barn". Viggo fick en leksak, ett litet mumintroll som håller i en ring, med anledning av fyra månadersdagen. Väl hemma sitter vi vid bordet och leker med den nya leksaken, jag tycker den är jättefin och rolig men Viggo han har bara ögon för den röda måttsatsen! Där får mamman allt stå sitt kast, vi kunde lika gärna gått in på Hemköp och köpt oss ett köksredskap. Även en gammal trägaffel tillhör favoriterna just nu. Måttsatsen och trägaffeln undersöker han och smakar på och grejar med mest hela tiden.

Idag står babymassage på schemat. Jag och Viggo ska knalla iväg till BVC om någon timme för att gå på det. Babymassage ska bli kul att lära sig tycker jag, får hoppas att Viggo gillar det med. I värsta fall har jag en liten mask på bordet framför mig. Han har nämligen kommit på att han kan åla sig ur grepp då man håller honom samt att han kan vrida sig mot något. När vi t.ex. ligger i sängen och ska sova vrider han sig gärna över på mage, bara för att han kan. Men det där med att vrida sig tillbaka är inte lika lätt än, han är lite frustrerad över det märker man.

Idag kommer även elektrikern hit och ska titta. Vi ska byta all el i lägenheten, samtliga kontakter är original sedan huset byggdes någon gång i slutet på 60-talet. Igår rev även Martin ner allt kakel i köket för på måndag kommer plattsättaren och ska sätta upp nytt kakel. Det går undan här hemma!

Jaha, det här var en trägaffel ja...


Å vad den är fin den röda måttsatsen. Lägg märke till att det nya mumintrollet ligger ratat längre bort på bordet!

Han grejar och han grejar med måttsatsen, det är så roligt att se!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Grattis Viggo!



Hoppas han kommer gilla babymassagen, vi gick sån med Elliot och att påstå att han älskade den är en överdrift. Men att gå omkring på mammas arm åtta onsdagar och kika på andra bebisar var en hit ;)



Kramar från Skövde

2010-05-05 @ 20:49:34
URL: http://www.kinderfalukorv.se
Postat av: maria n

Stort GRATTIS till stora killen puss

2010-05-06 @ 19:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0