Börje Salming

Idag har jag och Viggo sett en kändis på Ica, Börje Salming. Han var där och signerade sin nya bok. Funderade ett tag på om jag skulle ta ett smygfoto men då jag såg en tant stå bakom glödlamporna och göra detsamma insåg jag att det nog var ganska patetiskt..!

Idag har vi haft stora "hälsa-på-jobbet" dagen. Först var vi en sväng til Q-matic och hämtade upp nycklar samt hälsade på pappas kollegor. Sedan tog vi bilen till Lindholmen och Zystems och hälsade på mina kollegor. Trevligt! På Zystems (mina kollegor är gottegrisarnas gottegrisar) bjöds det på glass och småkakor. Riktigt kalasfika! Sedan tog vi bilen till Ica och träffade Börje. Nu sitter vi och väntar på att mormor och morfar ska komma hit. De är på väg ner för att springa göteborgsvarvet imorgon och självklart träffa oss (läs Viggo) ;).
Innan de anländer ska vi dock äta middag med Linn och Johan vid vårt nya matbord. Det har jag kanske inte nämnt men vi har även skaffat ett nytt matbord och stolar. Det gamla står och väntar på att Simon och Martin C. ska ta hand om det i höst då de förhoppningsvis flyttar ihop i en studentlägenhet. Vi är väldigt nöjda med det nya bordet iallafall, det passar som handen i handsken i vårt hem.
Tyvärr blir det inga nya bilder idag, lovar desto fler från göteborgsvarvet och resten av helgen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0