Converse i stl. 18

Så var det måndag igen och vi sitter och väntar på farfar som ska komma och lägga nytt golv i vårt kök. Den gamla linoliumgolvet (som är ack så praktiskt men ack så fult!) ska ersättas med ett parkettgolv i ask. Tror att det kommer att bli väldigt bra, lovar före och efter bilder sen. Igår var vi även och köpte en köksfläkt som åker upp på tisdag. Vi mätte ut vart den ska sitta i går och det kommer att bli ett helt annat kök när den också är på plats. Vad gäller renoveringsstatusen i övrigt rev Martin bort alla lister i vår lägenhet igår. På tisdag kommer farfar igen (han är fantastisk på att hjälpa oss, vad skulle vi göra utan honom?) och sätter upp nya, fina lister.

Igår kom Linns och Johans väskor hem från Wien. De vart ju försenade från N.Y så när de skulle byta flyg i Wien vart bagaget kvar. Men som tur var fanns allt kvar i väskorna. Viggo fick ett par äkta converse i stl. 18, världens minsta och sötaste. Han såg mäkta stolt ut då han fick på sig dem. Visserligen var de lite stora men han tyckte allt att det var lite spännande, speciellt då han fick syn på skosnörena. Jag fick också mina Raybans som jag "beställt" från staterna. Även om de var aningens dyra är de ju så mycket billigare där än här hemma, jag är väldigt nöjd iallafall så nu får vi bara hoppas på en solig sommar!


Viggos converse.

Viggo som han ser ut just nu, sovandes med sin älskade Leksandsnapp.


Kommentarer
Postat av: Viggos mormor

Hur små och söta kan converse vara? Nu kan Viggo och mormor ha sina converse när dom går på promenad;)Nu är det bara fyra dagar tills vi får träffas...

2010-05-17 @ 22:30:04
Postat av: kusin sofia:)<3

hej emmy! va fin blogg du har, jag har sett att du kommenteratmin blogg, men vet inte hur man svarar på komentarer. I alla fall viggo är så söt! och jätte söta converse ni har köpt åt honom. Vi hörs till dopet! Kramar sofia:)

2010-05-24 @ 19:21:58
URL: http://sofiasjonneby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0