Heja blåvitt, heja blåvitt!

"Heja blåvitt, heja blåvitt nu ska vi mot toppen gå..." Denna hejarramsa, som kommer från IFK Göteborg, sjunger pappa om och om igen här hemma. Vi har nämligen liten kille som tycker att den är det roligaste som finns när pappa sjunger den! Han skrattar så han hoppar när Martin klämmer i med hejarramsan från sitt favorit fotbollslag. När jag sjunger däremot är det inte lika roligt, nej pappas stämma är det som gäller! Viggo har blivit lite av en pappas pojke de senaste veckorna. Så fort pappa kommer hem från jobbet skiner hela han upp och bara skrattar, det är så kul att se. Vad händer mer med Viggo då? Vi tror att Viggo kommit in i en tillväxtspurt, allt i byxväg är har blivit för kort på bara några dagar känns det som. De jeans jag satte på honom imorse (och som passade förra veckan) är för korta nu. Vi har börjat inviga lite kläder i stl. 68, som tur är har vi ett litet lager att ta från då vi fick så otroligt mycket kläder då Viggo föddes.

Annars fortsätter vi med våra smakportioner, gröt på morgonen och mosad potatis till lunch. Viggo börjar tycka att gröt och potatis är mer och mer ok. "Tyvärr" har han kommit på att man kan knipa igen munnen om man inte vill äta något som man inte tycker är gott. Så att äta tar lite tid här hemma, man får konstant lura honom att öppna munnen. Vi har även provat katrinplommonpuré denna vecka, blåbärspuré har ju som bekant den effekten att det stoppar upp. Katrinplommon var faktiskt väldigt gott tyckte Viggo som inte knep igen munnen för denna nya smak.

Vad har vi gjort den senaste veckan då? I onsdags efter babymassagen var vi hem till lilla Tove och hennes mamma Johanna från föräldragruppen och fikade. Väldigt trevligt, trots att det var sex bebisar och sex mammor gick det väldigt lugnt till. Annars hade man ju lätt kunnat tro att det kunnat bli skrikfest men inte då, det gick hur bra som helst! På torsdagen var Martin ledig och jag passade på att åka in till stan och köpa en ny skinnjacka. Hittade en jättesnygg inne på Mango som jag är mer än nöjd med! På kvällen tittade jag och Martin på "Shutter Island", verkligen en film att rekommendera. Igår jobbade Martin hemifrån och tur var väl det. Min gamla följeslagare magkattaren gjorde ett besök så jag var ganska matt hela dagen. Fortfarande är det inte helt bra men det är väl som det brukar...

Idag har vi haft en elektriker på besök. Alla kontakter i hela lägenheten har bytts mot jordade och petsäkra sådana. Känns bra när vi snart har en kille som kryper. Vi fick även upp en ny bänkarmatur och en ny lampa, istället för det otroligt ocharmiga lysröret, i köket. Det går verkligen undan med renoveringen.

Vi har haft dinosauren på besök igen!

Pappas pojke!

Killen med blåbärsmustasch, mums med blåbär!

Men gröt är inte helt fel heller trots att det har en förmåga att hamna överallt.



Kommentarer
Postat av: maria n

Hejhej



Hoppas ni har det fint i solskenet!!! puss

2010-05-15 @ 19:38:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0