Summer in the city

Nu har sommaren kommit till Göteborg! Igår hade vi en bit bra bit över 20 grader här. Det är så underbart!

Igår var jag och Viggo på babymassage igen. Han tycker fortfarande inte att det är speciellt skönt med massage. Hela massagen låg han och vred sig som en liten mask, stampade med fötterna och pratade med Toves mamma. Lätt att massera då? Knappast! Tove, som låg bredvid, hon hade däremot fattat grejen och njöt i fulla drag. Det är inte lätt när man har myror i brallan. Efter massagen vart vi hembjudna till lilla Ellen och hennes mamma på fika. De bor i radhusen ovanför vårt område, en perfekt dag att gå dit då vi kunde sitta ute. Alla  fem barn (jo, de sov faktiskt samtidigt!) sov i sina vagnar så vi kunde fika och njuta av solen i lugn och ro. När barnen sen vaknade, vilket de också gjorde samtidigt, fick vi gå in. Det vart för svettigt inne. Sen lekte vi på vardagsrumsgolvet tills det var dags att knalla hem. Viggo har så smått börjat komma på att det är roligt med andra barn. Igår höll han Elias i handen och killarna passade på att snacka lite med varandra. De är så söta tillsammans.

När vi kom hem var farfar här (igen) och grejade med vårt hem. Men nu är renoveringen helt klar i köket och vardagsrummet, det vart fantastiskt bra. Lägger upp bilder sen. Eftermiddagen spenderade jag och Viggo med att röja undan lite från renoveringen och plocka lite hemma. Det var varmt så vi hade korsdrag från fönstren och Viggo fick inviga sina shorts som han fått.

Idag ska vi på babysim igen. Denna gång ska Viggo få gå med pappa på killarnas, får se hur det går. Förmodligen jättebra eftersom pappa är storfavoriten här hemma. Igår när Martin kom hem från jobbet skrattade han så han kiknade åt allt som Martin sa.


Shortskillen

Vi hade en kille som åt gröt med hela kroppen igår (och halva mammas kropp med för den delen).

Man blir ju så busig av att äta gröt!

Kommentarer
Postat av: maria n

gooooooos ben, där kan man snacka om snygga shorts ben!!! Här i v-ås är det oxå sommar värme så himlans underbart



puss på er

2010-05-20 @ 23:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0