Valborgsmässoafton och födelsedagsfirande

På Valborgsmässoafton var Martin ledig och dagen spenderades på lite hemmafix igen. Vi var bl.a. till Frölunda Torg och Clas Ohlson för att köpa konsoler och lite annat smått och gott till renoveringen. Jag och Martin köpte även oss varsin flytväst, det känns bra nu när Viggo är med i bilden. Det gäller ju att föregå med gott exempel och en flytväst sitter ju aldrig i vägen. Vi åt även lunch på Frölunda Torg, räkmacka, mums! På kvällen lagade Martin entrecote med ungsbakade rotsaker och aioli, jättegott! Han kan verkligen det där med lyxig helgmat.

Lördagmorgon, den 1:a maj kl. 06.50, fick jag uppvaktning och sång på säng av mina killar. Viggo sjöng väl inte så där överdrivet mycket men han var med iallafall. Jag fick en rosa klocka och en bok av Viggo och Martin. De hade köpt paket ihop, tydligen hade inte Viggo "kommit loss" för att handla ett eget paket... Viggo han var iallafall mest intresserad av snörena på paketen. Efter uppvaktningen fick jag sovmorgon, åh så skönt det var! Senare på dagen kom Linn och Johan på fika. Av dem fick jag en rosa klänning och en överraskning. Linn, Johan och Martin hade sedan flera veckor bestämt att vi skulle gå ut och äta inne i stan allihopa. Vilken rolig överraskning tyckte jag! Martin hade även ordnat så att Viggo kunde vara med farmor och farfar. Vi åt på ett ställe som heter "Vin och pasta" inne i stan. Även vår kusin Martin mötte upp för att vara med under kvällen.Det vart en väldigt lyckad kväll. Fantastiskt god mat och mysigt sällskap. Efter middagen fortsatte vi hem till oss och löste av farmor och farfar som varit barnvakter. Vi spelade sedan gamla -90 tals hits, umgicks och drack lite vin ända fram till kl. 02..! Viggo sov som en stock genom hela kvällen totalt ovetades om att hans vardagsrum så småningom förvandlades till ett dansgolv!

Idag har vi däremot inte gjort så mycket. Viggo valde lämpligt nog att ta sovmorgon fram till 08.30 idag, skönt då hans föräldrar varit uppe lite sent. Han hade inte somnat förrän vid 21-tiden igår så han var nog lite trött. Just nu ligger Viggo och grejar i sitt babygym, det gillar han jättemycket nuförtiden. Han har kommit på att man inte bara kan ta på sakerna med händerna, han "gymmar" lika mycket med fötterna som med händerna. Det ser lite kul ut faktiskt. Nu gör han höga knorr ljud och prutt ljud, då vet man att han vill komma upp och göra något annat.


Viggo fick ett vykort med posten inför 4 månaders dagen av Martins farmor, väldigt intressant att titta på.
 
Födelsedagsuppvakningen!

Linn och Johan kom på födelsedagsfika.

Det är ju så roligt att stå upp!

Linn och Johan på Vin och Pasta.

Hemma hos oss efter middagen.


Pappa och dinosaurien söndagsslappar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0