Vink, vink!

Nu har vi vinkat hejdå till mormor och morfar som ska åka hem till dalarna. Igår var vi in till Slottsskogen och hejade dem när de sprang Göteborgsvarvet. Vi är väldigt imponerade av både mormor och morfar som fullföljde loppet trots värmen. Igår hade vi stekande sol och +26 grader i Göteborg. Om vi tyckte det var varmt vad tyckte inte då alla löpare? Många kollapsade i värmen och sammanlagt 61 löpare fick föras till sjukhus, otäckt! Alla utom pappa Martin följde med in och agerade supporterklubb. Även kusin Martin anslöt i Slottsskogen. Pappa Martin fick lov att vara hemma och jobba, han åker ju till Dubai imorgon så han fick lov att förbereda för den kommande jobbveckan där nere. Viggo stortrivdes större delen av tiden inne i Slottsskogen, han låg i skuggan i sin vagn och pratade och pratade. Han var helt otroligt snäll trots värmen och allt folk. Men han gillar ju när det händer saker så det var kanske inte så konstigt att Göteborgsvarvet var roligt. Efter varvet åkte vi hem till oss och grillade, väldigt gott efter en varm och solig dag.

Imorse lämnade vi ut Viggo till mormor och morfar så mamman och pappan fick lite sovmorgon. Han hade stormtrivts med uppmärksamheten från mormor och morfar, det hade inte varit några problem alls. Det är bra att både Viggo och mormor och morfar får öva sig lite med att vara tillsammans då de ska vara barnvakt när vi ska på farbror Björns och Idas bröllop om några veckor. Framåt 10 tiden knallade vi över till Linn och Johan och gjorde lite hantverksarbete. Eller morfar, med assistans av mormor, hjälpte till att sätta upp nya handtag i deras kök och sovrum. Det var riktigt bra. Jag och Viggo tillförde inte speciellt mycket vi var mest i vägen. Men det var mysigt att bara umgås. Sen tog vi en fika innan det var dags att vinka hejdå för denna gång. Men vi ses ju om två veckor igen, då det är dags för morbror Daniel att springa ut från Leksands gymnasium. Kan inte fatta att det är 8 år sen jag själv tog studenten, det känns som det var förra året ungefär...

Här kommer bilder från helgen som varit:

Vi åt middag med Linn och Johan i väntan på mormor och morfar, Martins special köttfärsbiffar med klyftpotatis, mums!

En trött Viggo i pyjamas väntar på sin mormor och morfar.

Viggo i slottsskogen.

Löparna.

Viggo önskar morfar lycka till inför loppet.

I väntan på att mormor och morfar ska gå i mål

Kusin Martin slöt upp och förstärkte supporterklubben.

2010 års supporterklubb.

Mamma och Viggo.

Johan och Martin


Slottskogen.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken mysig helg ni har haft! Jag är riktigt stolt över syrran och Kjell. Det hade varit kul att vara med.Alltså vara med er, inte springa! Huja..

Vad fint köket blir! Snygg matsalsmöbel och kaklet blev urfint. Hoppas på mer bilder.

Kram Gerd

2010-05-24 @ 11:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0