6 stegs mannen!

Vill bara meddela att vår lille man tog hela 6 steg på egen hand igår. Gissa vem som var överlycklig? Ok, hans föräldrar var också glada men Viggo sken som en SOL!

I vanliga fall går han längs väggarna här hemma men nu vågar han släppa också. Även fast det är lite vingligt går det kortare stunder. Lära-gå-vagnen fungerar också att gå med. Fast den använder han mest som hjälpmedelstransport till  ugnsluckan. Väl framme vid ugnsluckan ska han promt fälla ut luckan och klättra upp, ungefär 700 gånger per dag. Har man tid vill man ju inte hindra honom eftersom han tycker det är så roligt! Har man inte tid att stå och passa honom så har man en arg kille istället.

I skrivande stund är mormor på väg hit med tåget. Hon har varit på kurs i Stockholm tisdag till torsdag och passade på att ta ledigt på fredagen för att hänga med barn och barnbarn. Igår fick lillebror Daniel en påhälsning av sin mor och idag fortsätter hon hit. Mysigt! Morfar kommer lite senare i kväll med bil. Vad helgen bjuder på får vi se, en hel del lek antar jag. Kanske kan vi tjuvstarta med glögg och pepparkakor också?

Men först, slut på fikat, dags att jobba lite mer!

Kommentarer
Postat av: maria n

stora killen!! Bra jobbat Viggo pusskram

2010-11-19 @ 17:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0