Eiii och klappa händerna

Viggo har de senaste dagarna lärt sig två nya saker. Klappa händerna och säga hej (eiiii)! Klappa händerna gjorde han bara så där i går morse när vi åt gröt han och jag. Berättade det för Martin som berättade att han nog lärt sig det på öppna förskolan i onsdags. Öppna förskolan hade förresten varit en riktig hit för Viggo. Dels att det fanns så många nya saker att leka med och för att sångstunden varit så mysig. Det hade bara varit ca. 10 barn där, i motsats till babyrytmikens ca. 35, så fröken hade haft tid för alla barn. På slutet hade alla barn fått ligga i mitten medan föräldrarna skakade ett jättestort sidentyg över dem. Det hade varit superintressant tyckte alla barn! Viggo och Elias, som i vanliga fall är de mest röjiga kottarna, hade suttit som två ljus under hela sångstunden, kul!

Hej har han också lärt sig att säga. När jag kommer hem på dagarna kommer det en superglad liten kille och säger Eiii, eiii, eiii! Martin och Viggo hade varit och handlat igår och då hade han glatt sagt hej till både kassörskan och alla i kön flera gånger om. Man kan ju inte anklaga honom för att vara blyg precis! En annan rolig grej är att man nu för tiden, om man har tur, kan få en puss lite då och då. Fast det är bara till mamma som pussarna delas ut. Han är även ganska generös med både smörgåsrån och nappar. Innan vi ska sova så kan man få smaka på nappen om man har tur. Eller om vi äter så kan man få smaka på en bit uppblött smörgåsrån. Mums!

Ikväll från vi besök av Elias med mamma och pappa. De kommer på middag och lite allmänt trevligt häng. Jag tror att det kommer bli väldigt trevligt! I morgon ska Viggo sova hos farmor och farfar i Alingsås. Jag och Martin ska på 30 års fest till en i föräldragruppen, ska nog bli trevligt även fast vi inte känner så många. Vi ska även till Ikea en sväng i helgen, det ska inköpas lite tyg till draperier i Viggos rum samt lite annat småfix. Bl.a. en ny orkidée och en ny lampa, förstår inte varför mina orkidéer bara dör hela tident trots mormor Iris råd! Tur att de är billiga på Ikea iallafall. Ska inhandla en taklampa till hallen med, det är ju så svårt att få till bra belysning men jag tror att en till lampa i hallen kan skapa bra ljus.


Kommentarer
Postat av: Lucas

Anmäl dig till dagens blogg om du känner för det :)

2010-11-12 @ 10:09:22
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0