Fullt upp

Ursäkta för den otroligt dåliga bloggningen den senaste veckan men det har varit fullt upp både på jobbet och hemma. Numera är det ju FULL FART hemma hos familjen Gustafsson-Sjörs så det är lögn att ens tänka tanken att man kanske kan få en stund framför datorn hemma. Skulle man försöka har man en otroligt intresserad 10 månaders bebis som till varje pris ska vara med och skriva och pilla på datorn. Han gör riktiga stuntdyk för att komma fram till datorn. Totalt orädd. I förrgår höjde han ribban ytterligare då han lärde sig öppna och kvickt som attan klättra upp på den nedersta ugnsluckan (den vi har plåtar i). Sen står han där på tå och håller i sig med en hand (!) medan han pillar på vredena till ugnen. Herregud, vilket hjärtsnörp hans mamma fick!

Helgen som gått har gått i fikandets tecken. På lördagen kom farbror Björn och Ida förbi på en fika. De var i Göteborg för att se Håkan Hellström på Skandinavium. Det var roligt att träffa dem, det var länge sen nu. Viggo passade på att önska sig en hockeyklubba av sin hokeyspelande farbror med. På eftermiddagen åkte vi in till stan en sväng. Var på jakt efter en present + lite andra grejer. Viggo fick en hög med kläder också. Jag rensade ut allt i storlek 68 här om veckan och då vart det lite tomt. Men han önskar sig fortfarande kläder i storlek 86 i julklapp, så ni vet! På söndagen tog vi en tur till Anneberg och hälsade på lilla Tage och hans mamma och pappa. Vilken liten charmis han har blivit! På eftermiddagen bakade vi kokosbollar innan fam. Norin kom på fika och lek. Amelia var dock inte riktigt i form eftersom de varit på babysim innan. Det var inte samma tuffa brud som förra gången vi sågs. Fast enligt pappa Anders hade hon tuffat till sig rejält bara de satte foten innanför dörren hemma.

Idag ska Viggo spendera eftermiddagen hos farmor och farfar eftersom Martin fick lov att hoppa in och jobba. Men vi ska åka och hämta honom ikväll. Hoppas bara vägarna är fina, vi har något av en snöstorm här idag. Jag är så glad att jag investerat i en toppenbra vinterjacka. Inte en snöflinga passerade innanför min jacka på väg hit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0