Onsdag

Onsdag redan, det är nästan hemskt vad veckorna går fort. Bara fyra veckor kvar tills vi ska sätta oss i bilen och åka upp till mormor och morfar för att fira jul och nyår. Och inte en enda julklapp har vi köpt, eller ens tänkt på att köpa. Funderar nästan på om vi inte måste försöka klämma in lite julklappshopping i helgen eller nästa vecka efter jobbet. Och julkort, såna har vi inte heller tagit. När jag kommer hem på dagarna är det ju mörkt och då blir det inga bra bilder och i helgen hann vi inte. I helgen var ju mormor och morfar här och hälsade på. Viggo njöt verkligen av besök trots att han var lite förkyld och gnällig. Han och mormor hade varit själva en stund på fredagen när Martin hjälpte Linn och Johan att hämta ett bord. Det hade gått hur bra som helst, för blyg kan man ju inte anklaga kotten för att vara. Han var även själv med morfar några timmar på lördagen när vi andra var in till stan för lite snabb shopping, även det hade gått utan problem. Söndag morgon var lyxig för föräldrarna. Viggo bestämde sig för att det var morgon redan kl. 04.45, men då var det bara att lämna in en pigg bebis till mormor och morfar!

Annars har Viggo, tack och lov, bestämt sig för att sova aningens längre på mornarna. Jag tror att de extremt tidiga mornarna har berott på omställningen från sommar- till vintertid. Med sömnen och Viggo har ju annars just nu en "down" period. Tidigare hade vi ju (efter mycket gråt och gnäll) fått ner nattmålen till ett enda. Nu är vi uppe på två igen... Dessutpm tycker BVC att det nog är dags att sluta med nattmål nu. Vidare vägrar han att sova i sin egen säng. Eller vägrar, han ska bara stå upp i sin säng och då blir man ju pigg vilket innebär att han vill upp och leka. Får han inte det blir han vansinnig och vem orkar med det kl. 3 på natten? Så nu håller vi på att samla kraft för att i helgen att ta striden om nattmålen samt att få honom att sova i egen säng. Han har även fått flytta in till sitt rum eftersom han verkar vakna av oss på nätterna. Tror han så småningom kommer att sova bättre i eget rum men det känns som det blir en kamp för att ta oss dit... Det blir en spännande helg...

ps. igår gjorde Viggo en riktigt rolig grej. Han har ju en av mina avlagda mobiler som leksak och igår när han satt och grejade tog han upp den, knappade lite på knappsatsen och förde mobilen till örat och sa "eiii". Det märks att han observerar hur vi gör!

 


Kommentarer
Postat av: Viggos mormor

Tack för en supermysig helg! Det var verkligen kul att träffa er och särskilt Viggo. Nu längtar vi redan till jul och det står inte på förrän vi står här i köket den 23:e och spelar julmusik, lagar mat och gör julgodis.

2010-11-24 @ 17:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0