Helgens bravader

I helgen har vi haft fullt upp. Helgen inleddes på fredagen med mysmiddag med räkor och en bra film. Viggo gick dock och la sig tidigt efter lite bus och en liten olycka i soffan. För det är ju så mysigt att kissa utan blöja. Som tur var hann jag under med en filt så själva soffan klarade sig. Efter den olyckan fick han duscha med pappa. Viggo ÄLSKAR vatten så att duscha eller bada är bland det bästa han vet. Fast det är ju svårt det där med duschstrålarna, för man kan ju inte hålla fast i handen. Men man kan ju alltid dricka lite av dem.

På lördagen gick hela familjen upp vid halv sju, Viggo tyckte nog att vi var tråkiga föräldrar som ville ligga kvar och sova. Efter morgonens pyssel och sovstund satte vi kosan mot Alingsås. Efter ett stopp på Allum för inhandlning av vinteroverall till Viggo (det var -4 grader ute då vi vaknade i lördags) åkte vi till farmor och farfar. Tyvärr jobbade farmor och farfar var på Brattön och byggde så vi fick klara oss själva under eftermiddagen. Viggo råkade dock ut för en liten olycka på eftermiddagen. Han stod på knä och höll i en leksaksback medan jag höll emot. Sen råkade jag släppa en sekund för att klia mig på näsan och självklart ramlar han precis då. Han föll handlöst rakt på överläppen som han också råkar bita sig i så att blodet rann. En hel del tårar och en rejäl fläskläpp vart resultatet, stackars liten! Man känner ju sig som dålig förälder när sånt här händer. Såg att han är blå på överläppen även idag. På eftermiddagen kom iallafall Marcus, Johanna och lilla Moa på besök. De var också i Alingås och hälsade på deras farmor och farfar. På kvällen fick Viggo vara hemma med farmor och farfar medan jag och Martin gick ut och käkade med Marcus och Johanna. Väldigt trevlig kväll! Ibland är det lyxigt att få gå ut utan barn. Först var vi och tittade på "Lights in Alingsås" (inte alls lika imponerande som tidigare år) och sen gick vi till ett litet italienskt ställe och åt. Väldigt god mat var det, chokladfondanten gick inte av för hackor!

Igår åkte vi hem till Göteborg igen. På eftermiddagen var vi bjudna hem till Elias med föräldrar på fika med föräldragruppen. Viggo fullkomligt älskade att träffa sina kompisar. Tyvärr tyckte han att Moa var aningens tråkig (hon är ju 3 mån yngre) så att träffa sina kompisar som är i samma ålder var en hit. Gott fika fick vi också!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0