Kära nån då!

I natt har vår älskade lilla skruttunge varit uppe och lekt med sin pappa mellan 4-5. Kvart i fyra vaknade han och var SUPERpigg, så pigg att han inte ens kunde tänka sig att en försöka att somna om. Lycka till att försöka att övertala en 10-månaders bebis som kommit på att han har en egen vilja. Efter en super-knöl-kvart där det enda Viggo ville göra var att stå mot sänggaveln, var det bara att inse att man nog fick lov att gå upp... och leka.. trots den sena (tidiga) timmen. En timme hade han hållt igång medan Martin satt i soffan och var förstörd. När jag gick upp hittade jag dem sovande på madrassen i Viggos rum. Kvart över fem hade han somnat igen efter att Martin hållit fast honom och sjungit "Imse vimse spindel" 83 gånger. Hoppas verkligen inte att detta blir någon slags vana, det pallar inte riktigt hans föräldrar med.

Igår var Viggo och pappa på babyrytmik igen. Tove och Elias med mammor hade varit där också. Elias och Viggo hade brottats med frökens docka (babyrytmikfröken har en docka istället för en bebis för att visa rörelserna) samt allmänt röjt runt. Det märks att de är grabbar då Tove inte alls har samma tempo som dem. Idag har Viggo och Martin åkt till farmor, som är ledig, i Alingsås. Martin behövde jobba lite (och sova med för den delen) och Viggo ville gunga med farmor.

Ihelgen ska jag åka till Maja i Stockholm på tjejhelg. Det kommer att bli den första helgen jag är borta från Viggo så länge. Ska bli kul att träffa tjejerna och skönt att få sova hela nätter men samtidigt känns det lite i hjärtat att vara borta från honom i två hela dagar...

 

 


Kommentarer
Postat av: maria n

Ska bli väldans mysigt att ses=) pusskram

2010-10-28 @ 21:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0