Update

1. Det är exakt 7 dagar och 34 minuter kvar tills vi åker till Turkiet. Och jag har hittills inte hittat någon bikini.


2. Viggo har fått en ny craving. Välling. Om han fick bestämma skulle han dricka "Lelli" alla mål. Och några gånger emellan målen. Han testar ganska ofta att fråga sin mamma och pappa om inte han skulle kunna få lite välling nu. För det är ju så gott och så mysigt!


3. Dagis går som en dans. Han springer in på morgonen och vill knappt gå hem då det är dags att hämta honom. Lyckan för en 1,5 åring är då dagis har en hel LÅDA full med flygplan och bilar.


4. Viggos intresse nummer ett just nu är FLYGPLAN. Dessa pratar han om dygnets alla vakna timmar och några gånger på nätterna.


5. Johan är Viggo stora idol just nu. Linn och Johan bor ju hos oss några veckor nu då de renoverar deras badrum. Och igår när vi skulle sova pekar han på mig och säger "mamma", Martin och säger "pappa", sig själv och säger "Giggo" (Viggo på Viggospråk). Och sen säger han "Oha, ocki". Men vad menar barnet tänkte vi men så slog tolken i mamman till. Jamen visst, Johan han är ju faktiskt på hockeyträning!


ps. Om ens kollegor pratar om skillnaden mellan att ha nylonstrumpor resp. bomullsstrumpor är det då ok att låtsasskratta åt ett You Tube klipp? För egentligen är det ju deras gravallvarliga konversation om nylonstrumpor man skrattar åt!


Kommentarer
Postat av: maria n

Så klart att det är ok att låtsasskratta åt ett you tube klipp, tycker det var mycket påhittigt att av dig=) Åhhh va underbart med semester (säger hon som jobbat sin första dag idag=) Hoppas ni får det helt fantastiskt underbart mysigt och skönt pusskram

2011-08-23 @ 22:48:46
Postat av: emmy

Det ska ju oxå påpekas att nylonstrumpepratet var mellan mina MANLIGA kollegor!

2011-08-24 @ 10:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0