Halvtid lunken

Denna vecka har vi börjat vårt jobba halvtid projekt på allvar. I natt ska Viggo sova hos farmor och farfar för att sedan vara där imorgon då jag och Martin jobbar. Nästa onsdag ska han vara hemma hos Elias och hans mamma Jessica. Jag hoppas att det går bra, killarna leker ju väldigt bra med varandra som tur är. Pusslandet har bara börjat har jag en känsla av!


I helgen har vi haft 1 års kalas för Martins släkt samt haft besök av lilla Elise och hennes mamma och pappa. Kalaset vart lyckat och Viggo fick ännu fler presenter. Han har så mycket grejer att vi fick lov att sortera ut lite saker han växt ur. Mjuka skallror och klossar känns lite passé. På söndagen kom lilla Elise och Josephine och Paul på besök. Mitt i besöket kom även farfar och hjälpte oss sätta upp en ny gardinstång i vardagsrummet. Äntligen, efter 2,5 år, fick vi tummen ur och satte upp en ny för att ersätta den hoptejpade gamla rangliga gardinstången som vi satte upp lite tillfälligt när vi flyttade in!


Det går fort där hemma nu, Viggo har lärt sig springa. Ojoj, vad han hinner med mycket på dagarna. Både trevliga och mindre trevliga saker. Till de trevliga sakerna hör att han numera älskar att bygga kojor med sin pappa som han sedan kan gömma sig i när pappa blir ett monster. Han har även blivit lite av en myskille som gärna kramas i soffan när han är lite halvtrött. Han älskar även när man jagar honom eller leker tittut bakom en vägg, då skrattar han så han nästan kiknar! De mindre trevliga sakerna då, jo vi har en väldigt bestämd kille där hemma som blir vansinnig när han inte får som han vill. Att toalettdyka är också mindre trevligt tycker hans föräldrar. Viggo har nämligen kommit på att om man ställer sig på tå och häver sig lite fram så når man precis ner till vattnet i toaletten. Och snabbt som en liten vessla brukar han ta sig en lite slurk med handen innan man hinner fram. Han vet att han inte får och det gör det hela extra roligt. Busunge!

 


Kommentarer
Postat av: Viggos mormor

Den lilla busungen! Ja, det där med toalettslurkandet kom han på när ni var här. Det är ju inte så mysigt. Kram

2011-01-12 @ 13:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0