Jul och Nyår 2010

Så var det dags att summera 2010. Vilket fantastiskt år vi haft! Det största har förstås varit att vi fått lilla Viggo men även andra saker har inträffat. Vi har fått en drös nya vänner, köpt en ny bil, jag har fått JOBB, Martin har varit både till Dubai och Saudiarabien genom jobbet och vi har haft en lång, härligt, ledig sommar. Ett väldigt bra år med andra ord.

Jul och nyårshelgen har vi ju varit hemma i Dalarna hos mormor och morfar. Skönt, tyvärr har vi haft kallt den största delen av vistelsen så vi har inte kunnat gå ut speciellt mycket. När vi kom upp var det -25 grader och förblev så nästan hela julhelgen. Vi stängde in oss i framför kakelugnen och körde varma tröjor och raggisar. Viggo fick massor av julklappar som han inte var speciellt intresserad av. Tomten var inte heller någon större hit, han spanade in honom lite när han kom men sen var det roligare att springa efter katterna. Katterna har ju varit en stor grej när vi vart hemma. Fast Viggo har inte riktigt vågat röra dem utan han har pratat och pratat och pekat och pekat på dem istället. Det har sett bra roligt ut när Tiger kommer först och Viggo kommer efter precis utom räckhåll för att kunna röra honom. Kattmaten har ju också varit en stor grej för Viggo. Så fort vi har släppt honom utom synhåll har han satt kurs mot tvättstugan för att känna lite i skålen med torrfoder eller för att plaska lite i vattenskålen. Tokunge! Annars har vi haft det lugnt och skönt med några sovmornar för föräldrarna, guld värt och god mat och gott fika. Den 27 december var vi på barnkalas för lilla Arvid hemma hos hans mormor och morfar, trevligt! Arvid kan inte gå än så det vart inte så mycket lekt för grabbarna men de verkade glada ändå.


Nyåret firade vi in hemma på Berget med mormor och morfar, Gerd och Anders och mormor Iris och morfar Bengt. Vi åt en super-super god middag och bara hade det lugnt och trevligt på kvällen. Var skönt att inte dra ut på nåt galej faktiskt. Det fick vi nog av på juldagen då jag och Martin tillsammans med Linn och Johan + några fler slog klackarna i taket. Lyckad kväll men tyvärr träffade jag inte så många som jag kände.


Nu är vi tillbaka i vardagen. Jag och Martin har börjat vårt jobba 60% projeket, vilket känns otroligt lyxigt! Långhelg varje helg är inte helt fel! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0