Nedräkning

Nu kör vi nedräkning till semester. 2 dagar kvar. Varav måndagen är en jobba-tidigt-som-attan dag. Så den räknas nästan inte. Viggo och Martin har kommit hem från landet nu och har besökt Unverseum tillsammans med kompisar idag. Både en vuxen kompis och en Viggo kompis. Viggo(Martin) ringde här förut och demostrerade sina färdigheter i att säga "Haj" genom att upprepade gånger säda det i olika tonlägen i telefonen. Hajar hade tydligen varit det bästa förutom lekrummet på Universeum. Jodå, jag är en mycket stolt mamma! 

Annars fortsätter vi att titta efter stickor under lillemans fötter. Minst 10 gånger om dagen. Verkar som han fått för sig att stickor och skräp under fötterna är samma sak, båda är då "Aj, aj, aj" och blåsa det måste man. Tokungen!
Vidare har Viggo kommit på ny delikatess, sandlådesand. Tidigare har jag varit så stolt "Nej, Viggo han äter då inte sand när han leker i sandlådan". Pyttsan, spaden, ja den fungerar ju precis lika bra som sked... Men han är bra söt vår lilla skruttunge när han har ett snyggt brunt läppstift runt hela munnen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0