Sen senast

Nu har vi haft lite uppehåll i bloggandet igen. Lite mycket här hemma + en spektakulär Dubairesa är nog de största orsakerna. Dubai ja, amazing kan väl sammanfatta det hela. Skybars, galna ökensafaris, fashionabla shoppingcentras, guld och glamour är väl bara några av beståndsdelarna. Men, men nu är jag hemma igen. I vardagen. Idag har vi lämnat in bilen på lagning i Alingsås. Viggo hade svår separationsångest när vi skulle lämna bilen och åka därifrån. Stora tårar trillade när vi bara skulle lämna bilen sådär ensam där på parkeringen. Tur att vi skulle åka hem till farmor och äta pannkakor och leka med världens största samling av Playmobil grejer. Guu, vad de där pojkarna Gustafsson måste ha varit bortskämda! ;) 
 
Igår lekte vi med våra nya bekantskaper, Tove, mamma Nina och lillebror Noel. Tove är exakt lika gammal som Viggo (sånär på 3 dagar) och bor här i vårt område. Hon och Viggo har blivit megakompisar. De går samma tider på dagis så hämtning och lämning sker samtidigt. Och nånstans där bland sandiga overaller och leriga stövlar har Viggo och Tove verkligen funnit varandra. De leker jättemycket på dagis varje dag och bestämmer innan vi mammor kommer att de ska leka efter dagis med. Så allt som oftast får vi göra sällskap till någon lekpark och gunga nån timme innan hemgång. Men de dagar då det passar så leker vi lite hos varandra också. Trevligt att lära känna lite kompisar på gångavstånd också.
 
På fredag kommer mormor och morfar. Liseberg och det stora LÄMNA NAPPARNA TILL LISEBERGSKANINERNA står på schemat. Huu, vi får se hur det går. Vi har iallafall beställt Mack (lastbilen från Bilar filmen) i duplo till Viggo. 473 kr ska det väl vara värt för att få lillkillen att sluta med nappar?!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0