Turkiet sammanfattningen + lite till

Turkiet resan blev ju en hit för allas del. Sol, värme och massor av bad. Nästan ingen som blev sjuk eller skadad.  Undantaget var lilla Hilda som åkte på lite feber. Att moster Gerd spräckte läppen när hon skulle göra en bakåtkullebytta i poolen räknar vi bort. Blir liksom lite pinsam skada att göra när man passerat femtio. Fast det är ju som man säger "man är bara så gammal som man gör sig!". Pingisturningen vanns av Magnus på herrsidan och Linnéa på damsidan. Båda syskonen Castenfors vann alla sina matcher. Kan ha varit mycket övande hemma på vardagsrumsbordet med VHS band som nät som gjorde det. Martin placerade sig på en god andra plats efter att ha fått walkover av morfar. Morfar hade "råkat" träna lite för mycket armar på gymmet dan innan den avgörande matchen. Så pass att han inte hade kunnat sova på armarna på natten ens. Aja, man väljer sina slag! 
Så Turkiet kan sammanfattas med FANTASTISKT!
 
Idag har vi ett gäng kakelugnskillar här. Äntligen ska den komma på plats. Att vi har hål både i golv och tak just nu känns som ett mindre bekymmer (hoppas jag). Igår var jag och Martin och fixade och beställde de sista grejerna till köksön också. Så i början på oktober hoppas vi på att ha ett komplett kök äntligen! 
 
Viggo är första dagen på dagis efter semestern i dag. Gick toppen med lämningen idag. Tack för det! Jag och Alva ska ta en tur till Frölunda Torg och handla present till Alvas lilla dalmaskompis. Min kära kompis Anna och hennes Micke fick en liten Axel i fredagskväll nämligen. Och i eftermiddag är det lek med Ellen och Anton på schemat igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0